Schermafbeelding 2022-09-14 om 12.25.54

Donderdag 13 oktober

Workshops VCA Basis

Bij bedrijven die VCA gecertificeerd zijn of op locaties waar VCA verplicht gesteld wordt, moet het uitvoerende personeel in het bezit zijn van het diploma VCA Basisveiligheid.

De opleiding duurt 1 dag en wordt afgesloten met een beeldschermexamen en bij voldoende resultaat ontvangt de kandidaat het diploma VCA-Basis en het bijbehorende pasje. Het diploma wordt opgenomen in het Centraal Diploma Register en de geldigheid van het diploma is 10 jaar na de datum van afgifte.

Workshops VCA VOL

Bent u operationeel leidinggevende bij een VCA gecertificeerd bedrijf of aannemer dan moet u het diploma VCA Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (VCA-VOL) hebben. Daarmee geeft u aan dat u veilig werkt en dat u rekening houdt met het milieu en de gezondheid van u en de medewerkers waaraan u leiding geeft.

De opleiding duurt 1 dag en wordt afgesloten met een beeldschermexamen en bij voldoende resultaat ontvangt u het diploma VCA-VOL en het bijbehorende pasje. Het diploma wordt opgenomen in het Centraal Diploma Register en de geldigheid van het diploma is 10 jaar na de datum van afgifte.

Bij interesse kan contact opgenomen worden via info@victordejongopleidingen.nl

Tags: geen tags

Reacties zijn gesloten.