OVER RUYVEN​

Missie

De Coöperatie Bedrijvenpark Ruyven zorgt voor een Collectieve belangenbehartiging en het aanbieden van een collectief dienstenpakket voor alle gebouweigenaren en ondernemers op bedrijvenpark Ruyven, met o.a. de volgende onderdelen: collectieve beveiliging (camerabewakingsysteem en mobiele surveillance), Keurmerk Veilig Ondernemen, parkmanagement, collectieve bewegwijzering, aanvullende gladheidbestrijding in het openbare gebied, duurzaamheidsproject, collectief glasvezelnetwerk, mobiliteitsdiensten en verenigingswebsite www.ruyven.nl.

Doelstellingen

Het realiseren en behouden van een hoogwaardig kwaliteitsniveau en ondernemersklimaat voor het bedrijvenpark Ruyven, met aandacht voor veiligheid, bereikbaarheid, duurzaam beheer en het stimuleren van de business-to-business contacten. Het beheer van Ruyven draagt bij aan:

Even voorstellen

Het bestuur van de Coöperatie Bedrijvenpark Ruyven telt drie leden en werkt nauw samen met parkmanager Danny Houtman en Francoise Bonneveld van de Gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Voorzitter

Gregory Foster
In portefeuille onder andere:

Ik heb een bedrijf gespecialiseerd in de ventilatie en luchtbehandeling en zijn sinds 2002 gevestigd op Bedrijvenpark Ruyven. Wij verzorgen complete ventilatiesystemen in de utiliteit. Al sinds het begin ben ik betrokken bij het parkmanagement op ons terrein. Tevens voorzitter van de VVE de Nieuwe handel op Bedrijfsterrein Ruyven en inmiddels ook secretaris in het bestuur van het Ondernemersfonds Pijnacker-Nootdorp. Ik geloof in korte lijnen en daadkrachtig optreden. Neem vooral contact met mij op voor vragen en eventuele verbeterpunten.
 

Secretaris

Joke Brons
In portefeuille onder andere:

Ik ben Business supporter van het managementteam ZF Services Nederland B.V. gevestigd op het bedrijvenpark Ruyven in Delfgauw. Naast het business support voor het management ben ik binnen de ZF-organisatie in Delfgauw verantwoordelijk voor de facilitaire zaken en de interne en externe communicatie van ZF.

Mijn kracht ligt in het verbinden van partijen, focus te houden in de chaos, te sparren over vraagstukken en het gebruiken van mijn creativiteit om tot mogelijkheden te komen die kunnen leiden naar een voor alle partijen bevredigende oplossing.

Bestuurslid

Peter Koot
In portefeuille onder andere:

Ik ben verkoopleider en lid van het management team van de Mastermate VBT Groep. Dit betekent dat ik onder andere verantwoordelijk ben voor 20 vestigingen waardoor ik veel op de weg zit. Binnen Mastermate houd ik mij ook bezig met e‑commerce.
 

Parkmanager

Danny Houtman
In portefeuille onder andere:

Sinds 2003 ben ik in dienst bij DZP en heb mij in deze jaren ontwikkeld tot een veelzijdig adviseur.

In de loop der jaren heb ik een groot netwerk ontwikkeld en heb ik aan mooie opdrachten gewerkt door heel Rijnmond.

Momenteel ben ik vooral werkzaam als parkmanager op uiteenlopende bedrijventerreinen en als projectmanager in diverse winkelkernen.

Een diversiteit aan opdrachten waar altijd het ondernemerscollectief centraal staat. Het opzetten, structureren en continueren van samenwerkingen waarbij verschillende belangen een rol spelen zijn mijn sterke punten.

Parkmanager ondersteuner

Claudia Thoen
In portefeuille onder andere:

Samen met mijn collega Danny Houtman, ondersteun ik het bestuur bij het beheer van Bedrijvenpark Ruyven. Als parkmanagers combineren we onze krachten, wat ons in staat stelt de taken efficiënt te verdelen en snel resultaten te boeken.

Dankzij het uitgebreide netwerk van DZP beschikken we over alle benodigde kennis en vaardigheden. We werken nauw samen en door onze gezamenlijke focus op duurzaamheid kunnen we complexe uitdagingen aan. Ik ondersteun Danny door snel te handelen vanuit onze gezamenlijke inzichten, wat ons helpt om effectief zaken voor elkaar te krijgen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Gemeente Pijnacker-Nootdorp Account-manager Ruyven

Francoise Bonneveld
In portefeuille onder andere:

Ik ben werkzaam als Accountmanager Bedrijven bij de Taakeenheid Economie. Als accountmanager ben je als het ware de communicatieve en verbindende schakel tussen de vak-afdelingen van de gemeente en het bedrijfsleven. Mijn focus ligt bij de ondernemers in winkelcentra Parade Nootdorp en Markt plus de bedrijvenparken Ruyven en Delfpark. Mijn werkdagen zijn: maandag t/m donderdag 09:00-15:00/ vrijdag van 11:00-15:00.

Mijn kracht ligt in het verbinden van partijen, focus te houden in de chaos, te sparren over vraagstukken en het gebruiken van mijn creativiteit om tot mogelijkheden te komen die kunnen leiden naar een voor alle partijen bevredigende oplossing.