ZF Services Nederland B.V.

ZF is een wereldwijd toonaangevend technologiebedrijf en levert systemen voor personenauto’s, bedrijfsvoertuigen en industriële technologie, die de volgende generatie mobiliteit mogelijk maken. ZF laat voertuigen zien, denken en handelen. In de vier technologiedomeinen Vehicle Motion Control, Integrated Safety, Automated Driving en Electric Mobility biedt ZF uitgebreide oplossingen voor de gevestigde autofabrikanten en nieuwkomers op het gebied van vervoer en mobiliteit. ZF elektrificeert verschillende soorten voertuigen. Met haar producten draagt het bedrijf bij aan het verminderen van emissies en het beschermen van het klimaat.

ZF Friedrichshafen AG’s toonaangevende vloot- en aftermarketoplossingen zijn gebouwd op de sterke merken Lemförder, Sachs, TRW en WABCO. Een breed product- en serviceaanbod, geavanceerde connectiviteitsoplossingen voor digitaal mobility management en een wereldwijd servicenetwerk ondersteunen en verbeteren de prestaties en efficiëntie van alle voertuigtypes gedurende hun hele levenscyclus. De aftermarketorganisaties van het bedrijf zijn zowel architect als pacemaker voor de Next Generation Aftermarket en dé partner voor wagenpark- en aftermarket klanten wereldwijd.

ZF Friedrichshafen AG’s toonaangevende vloot- en aftermarketoplossingen zijn gebouwd op de sterke merken Lemförder, Sachs, TRW en WABCO. Een breed product- en serviceaanbod, geavanceerde connectiviteitsoplossingen voor digitaal mobility management en een wereldwijd servicenetwerk ondersteunen en verbeteren de prestaties en efficiëntie van alle voertuigtypes gedurende hun hele levenscyclus. De aftermarketorganisaties van het bedrijf, waar ZF Services Nederland deel van uitmaakt, zijn zowel architect als pacemaker voor de Next Generation Aftermarket en dé partner voor wagenpark- en aftermarket klanten wereldwijd. ZF Services Nederland, gevestigd in Delfgauw, is de ZF Aftermarket organisatie voor de Nederlandse markt. Met al uw vragen en wensen rondom ZF-producten en producten van andere merken kunt u bij ons terecht, wij helpen u graag vooruit.

Heeft u vragen, wij zijn er klaar voor!

Graag tot ziens.
ZF Services Nederland B.V.