VERZEKERING

Extra korting op verzekeringen via Interpolis.

VERZEKERINGSPAKKET

15% extra korting op de premie van de Interpolis Bedrijven Compact Polis®
Uw bedrijf is gevestigd op een collectief beveiligd bedrijventerrein. Dat heeft u goed geregeld! Want de kans op inbraak, brandstichting en vernieling is aantoonbaar lager op een collectief beveiligd bedrijventerrein. Maar wist u dat u daardoor ook kunt profiteren van een mooie extra korting op uw verzekeringen bij Interpolis?

Naast de pakketkorting tot wel 12%, krijgt u nog eens 15% extra korting!
Deze extra korting krijgt u op de premie voor de gebouwen-, inventaris-, voorraad- en bedrijfsstagnatieverzekering van de Interpolis Bedrijven Compact Polis®. Met de Bedrijven Compact Polis staan al uw verzekeringen overzichtelijk op 1 polis. Ook is garantie tegen onderverzekering op uw verzekerde gebouwen en inventaris mogelijk. En mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan helpt Interpolis u snel en goed met de schadeafhandeling. De Interpolis Bedrijven Compact Polis® is verkrijgbaar via de Rabobank.

Gaat u nog (ver)bouwen?
Indien u nog gaat (ver)bouwen, kunt u een gratis technisch advies krijgen op het gebied van brand- en inbraakbeveiliging aan de hand van uw bestek en bouwtekeningen. Interpolis houdt in haar advies rekening met de collectieve beveiliging en de aard van uw bedrijf. Door de nodige beveiligingsmaatregelen direct in uw bouwplannen mee te nemen, bespaart u uiteindelijk fors op uw eigen beveiligingskosten.
De Bedrijven Compact Polis is een pakket met zeven rubrieken schadeverzekeringen: Gebouwen (ook CAR), Bedrijfsmiddelen (ook het Transport), Bedrijfsstagnatie, Verkeer (ook Werkmaterieel), Aansprakelijkheid, Rechtsbijstand en Milieu. Het pakket kan zelf worden vastgesteld. Met de Bedrijven Compact Polis worden o.a. de gebouwen, voorraad, inventaris en de financiële gevolgen van stilstand van zijn bedrijf door bijvoorbeeld inbraak, brand of storm verzekerd. Zo wordt voorkomen dat de continuïteit van de organisatie gevaar loopt.

Wilt u graag een glashelder advies dat specifiek passend is voor u en uw onderneming?
Voor een advies op maat over het afdekken van uw bedrijfsrisico’s (waaronder ook verzuim van uw personeel) is de Rabobank u graag van dienst.

Danny Heskes
Danny.Heskes@rabobank.nl
Telefoon +31 15 275 00 15
Mobiel +31 6 25 48 50 02

Martin Groeneweg
Martin.Groeneweg@rabobank.nl
Telefoon +31 15 275 00 15
Mobiel +31 6 21 46 42 85

Rachid Boukti
Rachid.Boukti@rabobank.nl
Telefoon +31 15 275 00 15
Mobiel +31 6 12 78 59 21
E-mailadres van de afdeling: verzekeren.kring.lh@rabobank.nl
Website: www.rabobank.nl/lokale-bank/zuid-holland-midden
factsheet verzekeringspakket
brochure BedrijvenCompactPolis-Interpolis